نظرتان در مورد سایت |
اين صفحه نسخه ذخيره شده مطلب است. ( مشاهده نسخه اصلي ) |
| 8 مرداد 1389 | ||
پلیس |
یا عرض سلام به همه دوستان و کاربران محترم لطفا نظر خودتان را در مورد این سایت به صورت خلاصه بیان نمایید. و تا چند در 100 راضی هستید؟ متشکرم |
|
| 8 مرداد 1389 | ||
m/aمحمد علی |
هم خوبه هم بده.. دعوا کردن داخلش بیشتر از مظالب هست |
|
| 8 مرداد 1389 | ||
tony |
من مبگم 50 در صد خوبه و 50 در صد هم بد |
|
| 9 مرداد 1389 | ||
Sepanta |
واقعا چه استقبال گرمی...!!! |
|
| 16 مرداد 1389 | ||
anarak |
من تازه عضو شدم و تا امروز که راضی هستم |
|
| 19 مرداد 1389 | ||
محسن |
از نظر من سایت موفق و مفیدی هست . امکان بدست آوری اطلاعات و استفاده درست از زمان رو داره اطلاعات ، مفید انتخاب شدن و سلیقه هم در اون دیده می شه در کل از مسئولان این سایت سپاسگزارم . درصد من 80 از 100 هست 20 درصد کمی به خاطر ضعف ( نداشتن تبلیغات مناسب و ... هست |
|
| 7 مهر 1389 | ||
جواد |
سایت در کل خوبه ولی اگه بعضی از اون کاربران قدیمی مثل... .ریش سفیدی نکنن و در مورد همه جیز دخالت نکنن بهتر هم میشه.% |
|
| 7 مهر 1389 | ||
safa |
سایت خوبی هست
|
|
| 7 مهر 1389 | ||
zeynab |
سایت خوبی اگه یه کمی ببخشش اشتباهات باشه |
|
| 7 مهر 1389 | ||
abolfazl |
به نظرمن تودنیا تک حالایه کوچولوهم ضعف داره
|
|
| 9 مهر 1389 | ||
Sepanta |
اگه این کاربرای جدیدی که تازه عضو شدن البته بعضیهاشون که خودشونم میدونن اینقدر بی تربیت نباشن بهتر هم میشه...!!! |
|
| 10 مهر 1389 | ||
آرش |
هم سايت خوبه ، هم کاربراي قديمي ، هم کاربراي جديد . چند نفري هم اگه چيزي ميگن يا کاري ميکنن از ناهماهنگي و ناآشنايي هست و منظوري ندارن. از همديگه بدگويي نکنين لطفا ! |
|
| 21 مهر 1389 | ||
پلیس |
با سلام در این که سایت خوبی هست و بچه ها از سایت بهترند شکی نیست و اقا ارش عزیز هم لطف نمودند و حرف اخر را هم زدند که دیگه حرف رو زمین نمونده باشه و 1 سال یعد یکی از راه برسه و بگه نه نه نه سایت خوبی نیست چون از 18 مرداد تا 20 مهر وقت برای نظر دادن کافی بود.و ...... از همه شما متشکرم |
|
| 28 آبان 1389 | ||
فاطمه |
دوباره مهلتش تمدید شده ؟ هم خوبه و هم اگه بشه گفت، بد چون یه ایرادایی داره ولی چه خوب و چه بد این نیز بگذرد |
|
| 14 دي 1389 | ||
پلیس |
خوبیهاشو میشه بگین ؟ بعدا بدی هاشو بگین |
|
| 14 دي 1389 | ||
فاطمه |
خوبیها پیدا کردن دوستانی پاک و مهربون که این از هرچیزی با ارزش تره بدیهاش این مکان مجازی هم مصداق این متن میشه که بگذارید و بگذرید که دیر یا زود باید گذاشت و گذشت |
|
| 15 دي 1389 | ||
zeynab |
من فاطمه جون موافق هستم |
|
| 4 بهمن 1389 | ||
پلیس |
فاطمه خانم 14 دی منظور شما را نگرفتم اما امروز دقیقا انرا حس کردم و اعلام مینمایم که شما کاملا حق داشتین و اینده را بهتر ما دیده ای اما این سیر روند زندگیست باید پذیرفت. |
|
| 4 بهمن 1389 | ||
بهاره |
تا الان که عالی است |
|
| 4 بهمن 1389 | ||
rozi |
80%خوبه |
|
| 4 بهمن 1389 | ||
فاطمه |
آقای پلیس حق با شماست |
|
| 4 بهمن 1389 | ||
مرتضي |
ببخشيد كه نظر مثبتي نمي دم اخه به نظر من نقاط ضعف اي سايت خيلي بيشتر از نقاط قوتش هست.شرمنده. ولي بايد اول نقاط ضعف بگيم تا روي اونها كار بشه .نه فقط نقاط قوت يكي از نفطه ضعفها همين ظاهر سايت هستش.كه خيلي خشكه ... و
|
|
| 4 بهمن 1389 | ||
محسن |
همه چیز آرومه تو به من ..... د |
|
| 14 اسفند 1389 | ||
farzad |
|
|
| 14 اسفند 1389 | ||
رسول |
خوب میشه اگه کاربران لینک آپلوداشون و مطالبشون رو مستقیما کپی نکنند مثلا اگه لینک درج شده رو عکسارو بر دارن و رمز روی فایل ها که با دانلود اون و خارج کردن اکسترکت آن و سپس به حالت zip ya rar بازگرداندن و تو یه سایت آپلود سنتر رایگان با لینک مستقیم آپلود کردن و گذاشتن تو سایت خوب میشه.
این یه سایت آپلود ستر رایگان هستش که فایلا واسه همیشه اونجا هستن
http://up.doosteparsi.com |
|
| 15 اسفند 1389 | ||
محمد جواد |
سایت خوبی هست آدم بهش وابسته میشه تا 95 درصد ازش راضی هستم و اون 5 درصد هم کاش میشد یه سیسم برای لیست دوستان به سایت اضافه کرد |
|