گفتـگوی عمومـی کـاربران (34) |
اين صفحه نسخه ذخيره شده مطلب است. ( مشاهده نسخه اصلي ) |
| 17 آبان 1390 | ||
محبوبه |
سلام دوستان عید قربان گذشته مبارک وعید غدیر در راه رسیده مبارک
با اجازه دوستان
گفتگوی (33) میتونه همچنان ادامه داشته باشه اما 3ماه شده تعداد مطالبش به 60 عدد هم نرسیده شاید این گفتگو طلسم رو بشکنه .از دوستان قدیمی که ما جدیدا نمیشناسیمشون هم خواهش میکنم به ما سر بزنند |
|
| 17 آبان 1390 | ||
roksana |
سلاااااااااااااااااااااام تبريك ميگم فكر خوبي يود محبوبه جون |
|
| 17 آبان 1390 | ||
محسن |
سلام به همه ي بچه هاي موبي منم شروع شدن يك گفتگوي جديد رو تبريك ميگم اميدوارم اين گفتگو زيبا ترين و مفيد ترين و با انرژي ترين گفتگوي اين سايت بشه با تشكر از همتون |
|
| 17 آبان 1390 | ||
sara |
سلام من هم شروع گفتگوی جدید رو تو سایت به همه تبریک میگم |
|
| 17 آبان 1390 | ||
saeed |
سلام. اميدوارم همه ي اونايي كه با وجودشون ما رو خوشحال ميكنن, رو توي اين گفتگو بيشتر ببينيم. محسن جان خوشحالم كه ميبينمت. |
|
| 17 آبان 1390 | ||
happy |
سلام گرم به دوستان عزیزم.....مخصوصا سارای گلم و اقا محسن و آقا سعید و بقیه ی دوستان!!!محبوبه جان ممنونم ازت!دوستان هرچند که دیر شده ولی عیدتون مبارک باشه.....
ایشالا که همتون به همه ی ارزوهای قشنگتون برسین....... |
|
| 18 آبان 1390 | ||
saeed |
سلام هاجر خانم. خوش امدین. |
|
| 18 آبان 1390 | ||
m/aمحمد علی |
سلامی گرم و خالصانه حضور تمامی دوستان عزیزم. |
|
| 18 آبان 1390 | ||
محبوبه |
ممنونم از تمام دوستان که در این گفتگو شرکت کردند |
|
| 18 آبان 1390 | ||
zeynab |
سلام دوستان منم به نوبه خودم گفتگوی جدید رو تبریک میگم از محبوبه جون تشکر میکنم که یه جو صمیمی رو به راه انداخت امیدوارم بحث گفتگو های شیرین داشته باشیم |
|
| 18 آبان 1390 | ||
sara |
هاجر جان از لطفت ممنون من هم از این که دوباره بعد از مدتها شماٰ-زینب خانم و آقا محسن- آقا محمد علی و آقا سعید رو تو سایت میبینم خوشحالم عید قربان و غدیر خم رو به همه دوستان تبریک میگم محبوبه جان دست شما هم درد نکنه |
|
| 18 آبان 1390 | ||
happy |
ممنونم از شما آقا سعید و سارای گلم!!!/سلام زینب جوووووون!!!خیلی خیلی خوش اومدی عزیزم.....خیلی خوشحالم که دوباره می بینمت گلم..../ اقا محمد علی شما هم خیلی خوش اومدین.... |
|
| 19 آبان 1390 | ||
arash |
درود برشما دوستان خوشحالم از اینکه دوباره به جمع شما عزیزان برگشتم |
|
| 19 آبان 1390 | ||
saeed |
ممنون سارا خانم. منم از اينكه همه ي شماهارو ميبينم خوشحالم. اميدوارم اين حس خوب تموم نشه. |
|
| 21 آبان 1390 | ||
sara |
سلام منم این گفتگو جدید رو به همه دوستای گلم تبریک میگم پیشاپیش عید همتون مبارک |
|
| 22 آبان 1390 | ||
محسن |
سلام به همه ي دوستان سعيد جان منم خوشحالم ميبينمت و ممنون از احوال پرسي گرمت به خداعشق به رسوا شدنش می ارزد وبه مجنون وبه لیلا شدنش می ارزد! دفتر قلب مرا وا کن ونامی بنویس! سند عشق به امضا شدنش می ارزد! گرچه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد! کیستم؟باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارم که به احیا شدنش می ارزد! سالها گرچه که در پیله بماند غزلم ، صبر این کرم به زیبا شدنش می ارزد! تقديم به همه ي دوستان |
|
| 23 آبان 1390 | ||
hamid |
سلام منم تبريك ميگم البته اول گفتگوي جديد بعدشم جمع شدن همه بچه ها عيدتون مبارك |
|
| 23 آبان 1390 | ||
محبوبه |
واقعا شرمندم کردید دوستان از همگی ممنونم که در این گفتگو شرکت کردید
عیدتون مبارک |
|
| 24 آبان 1390 | ||
happy |
دوستلی گلم عید همگیتون مبارک باشه!!!و امیدوارم به همه ی آرزوهای زیباتون برسید.....شاد باشین..... |
|
| 25 آبان 1390 | ||
بهاره |
به به جمع همه ی موبی های عزیز جمعه!!!عید گذشته همتون مبارک ومیلیون هاتشکر برای اغاز این گفتوگو |
|
| 26 آبان 1390 | ||
sanamdfs |
salam baharjun.congratulation ur holy day. how r u honey?mahbube jan thanks 4new conversation |
|
| 26 آبان 1390 | ||
سمیرا |
سلام دوستان خیلی خوشحالم که دوباره همه شماعزیزان رومی بینم باوجوداین هوای سردپاییزی ولی سایت ما مثل تابستون گرمه وپرازمحبت
محبوبه جون ازشمادوست عزیزم ممنون
|
|
| 28 آبان 1390 | ||
aytak |
I always feel happy, you know why? ... Because I don't expect anything from anyone, Expectations always hurt .. Life is short .. So love your life .. Befor you speak » Listen Befor you hurt » Feel Befor you hate » Love That's Life … Feel it, Live it & Enjoy it. |
|
| 2 آذر 1390 | ||
m/aمحمد علی |
با سلام به تمامی دوستان خوبم در سایت موبی /////////////////////
سازنده ترين کلمه((گذشت)) است...آن را تمرين کنیم.
چقدر عجیبه : تا وقتی مریض نباشی کسی برات گل نمیاره تا فریاد نزنی کسی به سویت باز نمیگرده تا گریه نکنی کسی نوازشت نمیکنه تا قصد رفتن نکنی کسی به دیدنت نمیاد و تا وقتی که نمیری کسی تو رو نمیبخشه/چرا؟
روزي دروغ به حقيقت گفت: مــــيل داري با هم به دريـــا برويم و شنـــا كنيم ، حقيقــت ساده لــوح پذيرفت و گول خورد. آن دو با هم به كنار ساحل رفتند ، وقتي به ساحل رسيدند حقيقت لباسهايش را در آورد . دروغ حيلــــه گـــر لباسهاي او را پوشيد و رفت . از آن روز هميشه حقيقت عــــريان و زشت است ، اما دروغ در لبــــــاس حقيقت با ظاهري آراسته نمايان مي شود.
دوستان...... تو را دوست مي دارند
اما معشوق تو نيستند- مراقب تو هستند
اما از اقوام تو نيستند- آنها آماده اند تا در درد تو شريک بشوند
اما از بستگان خوني تو نيستند- آنها ..... دوستان هستند!
يک دوست واقعي
همانند پدر سخت سرزنشت مي کند،
همانند مادر غم تو را مي خورد،
مثل يک خواهر سر به سرت مي گذارد،
مثل يک برادر اداي تو را در مي آورد،
و آخر اينکه بيشتر از يک معشوق دوستت مي دارد.
زيباترين مکان براي حضور،
اين است که ديگران در فکرشان تو را به ياد داشته باشند
افتخار من به اینست که در سایت موبی دوستان خوب و با وفا و با معرفت دارم که همیشه
مرا به یاد دارند و من انها را ستایش میکنم.
دوست شما محمد علی m/a |
|
| 2 آذر 1390 | ||
علیرضا |
سلام به همه دوستان نویسنده و شاعر سایت موبی گفتگوی جدید مبارکه آقا محسن آقا محمد و آی تک چه متنای جالبی نوشتید امیدوار همگی موفق باشید
|
|
| 3 آذر 1390 | ||
happy |
آقا محمد علی خیلی خوش اومدین....امیدوارم همیشه صحیح و سالم باشین....متناتون هم فوق العاده زیبا بودند....دستتون درد نکنه.... |
|
| 10 آذر 1390 | ||
m/aمحمد علی |
با سلام و عرض تشکر از علیرضا و هاجر و بقیه .......... |
|
| 10 آذر 1390 | ||
hamid |
السلام عليكم يا اباصالح المهدى(عج) السلام عليك يا امين الله فى ارض و حجته على عباده (يا صاحب الزمان آجرک الله) ماه محرم بر شما و عاشقان حسين تسليت عرض مينمايم. هلال ماه محرم است، دلم شكستهي غم است ندا رسد ز آسمان محرم است، محرم است |
|
| 10 آذر 1390 | ||
happy |
دوستان عزیزم!!پیشاپیش رسیدن عاشورا و تاسوعای حسینی رو بهتون تسلیت می گم!!!یه حاجتی دارم!لطفا تو این مراسم واسه منم دعا کنین!ممنونم.... |
|
| 10 آذر 1390 | ||
happy |
گینه آخشام اولدی،غم قلبیمه دولدی،آیلار گچیب الله محرم گلدی*
باشا قارا سالّام،من سینه مه ویرام،سنه قربان اولّام حسینیم ای وای*
بو آیین اونوندا،آتا قوجاقیندا،سوت امر جیرانی قانه بللّر*
بالا قیزلار چولده سو جامی الّرده آتا فراقینده گوز یاش توکلّر*
ییخیلیب عباسیم نهر فرات اوسده بلیم سیندی زینب علمدار اولدی*
بویانیبدی قانه وفالی سرداریم نوای قرآنه وفادار اولدی*
اوجا بوی سرداریم وزیر درباریم وفالی غمخواریم ابالفضلیم وای*
اوجا بوی قارداشیم اولوبدی الّرده یاتیب دی چولّرده قراریم یوخدی... |
|
| 12 آذر 1390 | ||
sara |
ماکه روز شب بسوزيم و گدازيم / دل فقط به عشق مولامون مى بازيم
|
|
| 17 آذر 1390 | ||
rozi |
سلام به همه دوستان گلم خوشحالم كه جمعتون جمعه وگل خنده رولباتون موج ميزنه
زندگی دفتری از خاطر هست. يک نفر در شب کم، يک نفر در دل خاک، يک نفر همدم خوشبختي هاست، يک نفر همسفر سختي هاست، چشم تا باز کنيم عمرمان ميگزرد ما همه همسفريم |
|
| 17 آذر 1390 | ||
سمیرا |
سلام رزی جون دوست عزیزم خوش آومدی دلمون خیلی برات تنگ شده بود
|
|
| 17 آذر 1390 | ||
محسن |
|
|
| 17 آذر 1390 | ||
علیرضا |
والا با دیدن این منظره آدم از زندگیش هم سیر میشه چه برسه به ساندویج
|
|
| 17 آذر 1390 | ||
happy |
رزی جان متن فوق العاده زیبایی بود من که حیلی خوشم اومد!!!امیدوارم شما هم همیشه غنچه ی لبخند بر روی لبانت شکوفا باشه عزیزم و همیشه شاد باشی.... / در ضمن اقا محسن من اگه جای اون 2 نفر بودم با اون وضعیت ساندویچ از گلوم پایین نمی رفت که هیچ!می رفتم یه چند تا ساندویچ دیگه هم علاوه بر ساندویچ خودم می گرفتم و میذاشتم واسه این طفلکی ها.....چقدر هم مظلومانه خیره شدن ....... |
|
| 18 آذر 1390 | ||
safa |
سلام به همه ی بر و بچه های موبی من هم به نوبه خود، رسیدن ماه عزا و ماتم حسینی رو تسلیت می گم دلم برای همتون تنگ شده بود (مخصوصاً آقا محسن، آقا محمد علی، زینب جان، هاجر جان و خیلی های دیگه) در ضمن، الهی اون ساندویچه توی گلوی هر جفتشون قلمبه شه و نره پائین آخه چه جوری دلشون میاد اونو بخورن؟؟؟؟؟؟
|
|
| 18 آذر 1390 | ||
happy |
سلااااااااااااااااااااااااااااام صفا جوووووووووووووووووووووون..........خیلی خیلی خوش اومدی عزیزم.... |
|
| 19 آذر 1390 | ||
سمیرا |
||
| 19 آذر 1390 | ||
safa |
قربونت برم هاجر عزیز و مهربونم فدای مهربونیات، گلم
فقط یه سؤال تولد کی مبارک سمیرا خانوم؟؟؟ به ما هم بگید ما هم تبریک بگیم |
|
| 19 آذر 1390 | ||
سمیرا |
سلام دوست خیلی خیلی خوبم صفاجون خوشحالم که تورو درمیان دیگردوستان منظورم تولد گفتگوی 34 مبارک چون با اومدن تو دیگه کامل شد ودوباره همه مثل قبل درکنارهم قرارگرفتیم واین یعنی تولدی دوباره
راستی به دوستای پرسپولیسی هم تسلیت می گم واستقلالی ها هم همچین خوشحال نباشنا همچین کاربزرگیم نکردید چون وضیعت پرسپولیس این روزا خیلی خیلی بد بود همه از قبل می دونستن می بازه |
|
| 19 آذر 1390 | ||
محبوبه |
سلام به تمامی دوستان عزیز
سمیراجون خوش آمدید
والا آقا محسن این ساندویج نه تنها از گلو پایین نمیره بلکه آدم دلش کباب میشه
الهی بمیرم براشون |
|
| 19 آذر 1390 | ||
safa |
ممنون از این همه مهربونیت سمیرا جون شما لطف دارید
راستی برد استقلال به استقلالی ها تبریک
و باخت پرسپولیس به پرسپولیسی ها تسلیت
با همه ی این وجود استقلال شیره
|
|
| 19 آذر 1390 | ||
علیرضا |
من هم تبریک میگم هم پیروزی استقلال هم تولد این گفتگو رو البته بیشتر از یه ماه از عمر این گفتگو میگذره ها |
|
| 20 آذر 1390 | ||
سمیرا |
ای بابا اگه می دونستم انقدر طرف داره استقلال هستید اصلا موضوع رو مطرح نمی کردم صفاجون وآقا علی رضا ولی خدای دل آدم کباب خوب تاحالا تو این همه گفتگو همه بچه ها جمع بودن!! می دونم یک ماه گذشته اما مدتش مهم نیست که اینکه بچه های قدیمی دوباره دورهم جمع شدن مهمه |
|
| 20 آذر 1390 | ||
safa |
آقا علیرضا من هم با سمیرا جون موافقم
به قول معروف ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است. ما حالا می خوایم تولد گفتگوی عمومی رو تبریک بگیم پس تولدش مبارک!!!!!
|
|
| 20 آذر 1390 | ||
hamid |
سلامی گرم به همه بچه های موبی آقا محسن نظر من اینه بهترین فرصت یه عالمه شکار گنجشک کنن تله خوبیه |
|
| 20 آذر 1390 | ||
sanamdfs |
حالا نظرتون در مورد اين غذا چيه؟ |
|
| 24 آذر 1390 | ||
محسن |
من که مي دانم شبي ، عمرم به پايان مي رسد نوبت خاموشيِ من ، سهل و آسان مي رسد من که مي دانم که تا ، سرگرم بزم هستي ام مرگ ويرانگر چه بي رحم و شتابان مي رسد پس چرا ، پس چرا عاشق نباشم ، پس چرا عاشق نباشم
|
|
| 24 آذر 1390 | ||
عزرائیل |
چه عجب یک نفر گفت عمرم به پایان میرسد.پس به مرگ اعتقاد و عزرائیل را قبول دارید.
اما اقا محسن ان شا الله سالهای سال عمر با عزت داشته باشی |
|
| 24 آذر 1390 | ||
علیرضا |
غذاش سر کاریه؟!
|
|
| 25 آذر 1390 | ||
سمیرا |
||
| 27 آذر 1390 | ||
سمیرا |
دوستان پیشاپیش شب یلداروبه همتون تبریک می گم
|
|
| 28 آذر 1390 | ||
tony |
شب یلدای همه شما عزیزان مبارک
|
|
| 29 آذر 1390 | ||
happy |
اندوهت را به برگ ها بسپار تا باد پاییزی آن را با خود ببرد.....آخرین شب پاییزیتون بخیر و شادی.....
دوستان عزیزم شب یلدای همگیتون مبارک باشه........ |
|
| 3 دي 1390 | ||
محسن |
بچه ها نظرتون چیه؟
|
|
| 4 دي 1390 | ||
sara |
عجب!!!!ولی واقعا چه جوری؟؟؟ چه هنر مندانی تو کشورمون هست |
|
| 5 دي 1390 | ||
پلیس |
اقا محسن نمیخوای بگی که پلیس اینجوریش کرده؟ اما جهت اطلاع شما ایشون پای مصنوعی دارند و تکدی میکنند و در طرح جمع اوری متکدیان توسط پلیس اداره اجتماعی به ایشون برخورد کردند و لحظه دلالت دادن ایشان به مرکز نگهداری متکدیان از شانس بد یا با قصد قبلی پای ایشون به این شکل از جایش خارج گردید. با تشکر پلیس |
|
| 7 دي 1390 | ||
علیرضا |
پای مصنوعی !! پس کلک ترکیه ای بود |
|
| 8 دي 1390 | ||
پلیس |
سلام علیرضا - تکدی گری در اکثر کشورها جرم و ممنوع میباشد حالا چه ترکیه باشه و چه جاهای دیگر . حالا کاری نداریم که در ایران الان تکدی گری نوع و شکلش عوض شده ولی همچنان وجود دارد. |
|
| 8 دي 1390 | ||
علیرضا |
تو همین محل خودمون دو تا پیرمرد هستن سر جا دعوا دارن اون یکی با پا میزنه سر این یکی میگه برو اینجا جای منه چند سال پیش یه مغازه داشتم به یه فقیر کمک کردم فردا شدن دو تا پس فردا سه تا تصمیم گرفتم برگه بزنم ورود فقرا ممنوع وگرنه کل سود مغازه که هیچ کل درآمدم رو باید میدادم به اونا |
|
| 12 دي 1390 | ||
abolfazl |
سلام بکس مبی ها درچه حالید میبینم فقط سعید وپلیس درحال فعالیتن پسسسسسس کککککککووووووووو بقیههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
| 14 دي 1390 | ||
abolfazl |
اینجاهمه یخ زدن |
|
| 14 دي 1390 | ||
sara |
اسب سفید اسب سفید قرار بود دخترک را ببرد تا شهر آرزوهایش . دخترک شنل توریش را پوشیده بود و آماده آماده بود . اسب سفید را هم زین کرده بودند. وقتی سوار شد مادرش گفت : " سکه رو که انداختم . راه می افته |
|
| 15 دي 1390 | ||
happy |
اگر قدرت پرواز نداری , قدرت دویدن که داری . اگر توانایی دویدن نداری , راه رفتن هم خوب است . اگر حتی نمی توانی راه بروی , هنوز خزیدن مانده , مهم این است که هیچ گاه تسلیم نشوی … |
|
| 16 دي 1390 | ||
shahla |
سلام بر بچه های گل
ان شااله که خوبید.من یه کمک میخوام هر کی میتونه برام مطالبی که خواستم پیدا کنه یا داره برام میل کنه.ان شااله خیر از زندگیش ببینه
و اما موضوع:
کاربرد و یا استفاده مشتق جهت و یا منحنی تراز در سایر رشته ها
مثلا در پزشکی مشتق جهت به چه دردی میخوره |
|
| 18 بهمن 1390 | ||
abolfazl |
زندگی مثل پیانو است,دکمه های سیاه برای غم ها و دکمه های سفید برای شادی ها .اما زمانی می توان آهنگ زیبایی نواخت که دکمه های سیاه و سفید را با هم بفشاری |
|
| 19 بهمن 1390 | ||
abolfazl |
نسرين هنوزهستي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
| 22 بهمن 1390 | ||
بهاره |
زمانی که حضرت دوست روح ادمی را خلق میفرمود روح او را وسط مانند سیبی به دو نیم کرد سپس به زمین فرستاد تا در زمین یکدیگر را پیدا کنند و یکی شوند وشاید به همین دلیل است که در دنیا همه به دنبال نیمه گمشده ی خود میگردنند)سقراط) |
|
| 23 بهمن 1390 | ||
abolfazl |
همگی دسته جمعی خسته نباشید پس کوبکس گرم مب ............... اینجا چقد تاریک سرد شده |
|
| 28 بهمن 1390 | ||
Gina |
سلام همگي، خوبين؟ اشلي جون و ابولفضل خوبين؟ چي شده هم دوره هاي ما همه ترك سايت كردن؟ |
|
| 18 اسفند 1390 | ||
محسن |
در اين يک دو دم که مهلت ديدار ممکن است درياب کار ما که نه پيداست کار عمر سلام بچه ها بعضی از روز ها میام و سری به سایت میزنم اما خبری از هیچ کدومتون نیست لطفا برگردین یا حداقل با پیام سلامت بودنتون تو گفتگو خوشحالمون کنید فرصتی هست که همه مشکلات قدیمی و فراموش کنیم منتظر پیامتون هستم دوستدار همه ی شما |
|
| 22 اسفند 1390 | ||
anarak |
سلام و عرض تبریک سال نو پیشا پیش بر شما مبارکباد |
|
| 25 اسفند 1390 | ||
عزرائیل |
سلام دوستان البته اگر چه من دوستی در اینجا ندارم و کسی از عزرائیل خوشش نمیاد اما من هم پیشاپیش فرا رسیدن نوروز و بهار را به همه شما عزیزان تبریک عرض مینمایم. سال خوبی داشته باشید. |
|
| 28 اسفند 1390 | ||
happy |
دوستان عزیزم...منم پیشاپیش سال نو رو به همتون تبریک می گم و امیدوارم سال پر خیر و برکت و توام با شادی و موفقیت رو پیش رو داشته باشید.... |
|
| 28 اسفند 1390 | ||
پلیس |
دوستان عزیز فرا رسیدن نوروز و سال نو رو پیشاپیش به همه شما تبریک می گم و امیدوارم سال پر خیر و برکت و موفقیت پیش رو داشته باشید. |
|
| 28 اسفند 1390 | ||
محسن |
اگر چه یادمان می رود که عشق تنها دلیل زندگی است اما خدا را شکر که نوروز
دوستان عزیز فرا رسیدن نوروز و سال نو رو پیشاپیش به همه شما تبریک می گم و امیدوارم سال پر خیر و برکت و موفقیت پیش رو داشته باشید. .
|
|
| 9 فروردين 1391 | ||
saeed |
سال نو همگي مبارك باشه. اميدوارم سالي پر از خوش شانسي و لحظات شاد باشه براتون. |
|
| 10 فروردين 1391 | ||
محمد |
سلام.سال نو بر همگی مبارک.انشالله امسال سالی پر برکت و همراه با تن درستی و سلامتی واسه همه باشه |
|
| 15 فروردين 1391 | ||
m/aمحمد علی |
سلام بر همه دوستان.عید همه شما مبارک |
|
| 20 فروردين 1391 | ||
عبدالرئوفـــــــــ |
سلام خدمت دوستان عزیز منم سال نو رو به همتون تبریک میگم. |
|
| 24 فروردين 1391 | ||
sara |
سلام به دوستای گلم عید همتون مبارک |
|
| 6 ارديبهشت 1391 | ||
zeynab |
سلام به تمام دوستان قديم و جديد سال نوي گذشته مبارك بچه هاي با نشاط سايت كجا رفتند كي پيدا ميشه جواب سوالم رو بده ؟
|
|
| 7 ارديبهشت 1391 | ||
گلوریا |
به همه دوستان عزیز ... مخصوصا جینا...سعید...محمد...ابوالفضل و آرش خان(رئیس سایت رو می گم
امید وارم امسال سال کاری ، مالی و عاطفی خوبی باشه واسه همه ی شما دوستان عزیزم ..
دوستان خوبم اهای.... شماهایی که باهاتون خاطره دارم دوستتون دارم |
|
| 13 ارديبهشت 1391 | ||
saeed |
سلام گلوريا. خيلي خوشحال شدم كه برگشتي. اميدوارم پيشمون بموني و دوباره كلا غيبت نزنه! |
|
| 14 ارديبهشت 1391 | ||
happy |
امروز صبح اگر از خواب بیدار شدی و دیدی ستارهها در آسمان نمی تابند ناراحت نشو حتما دارن با تو قایم باشک بازی میکنن پس با آنها بازی کن!!! امروز هرچقدر بخندی و هرچقدر عاشق باشی از محبت دنیا کم نمیشه.... پس بخند و عاشق باش!! امروز هرچقدر دلها را شاد کنی کسی به تو خورده نمیگیرد.... پس شادی بخش باش!!! امروز هرچقدر نفس بکشی جهان با مشکل کمبود اکسیژن رو به رو نمی شه.... پس از اعماق وجودت نفس بکش!!! امروز هرچقدر آرزو کنی چشمه آرزوهات خشک نمی شه.... پس آرزو کن!!! امروز هرچقدر خدا را صدا کنی خدا خسته نمی شه.... پس صدایش کن!!! او منتظر توست... او منتظر آرزوهایت.... خنده هایت.... ستاره شمردنهایت و عاشق بودنهایت است....!!! امروزت را دریاب..... امروز جاودانه است و امروز زیباترین روز دنیاست!
چون امروز روزی است که آینده ات را آنطور خواهی ساخت که تا امروز فقط تصورش میکردی... آری، زندگی را آنگونه که دوست داری تصور کن تا آنگونه شود!!!!! |
|
| 15 ارديبهشت 1391 | ||
محسن |
متن خيلي قشنگي نوشتين ممنون
|
|
| 17 ارديبهشت 1391 | ||
m/aمحمد علی |
فقیر بدنبال پول ثروتمند است و ثروتمند بدنبال آرمش زندگی فقیر///کودک بدنبال آزادی بزرگ سالان و بزرگ سالان بدنبال سادگی دوران کودکانه ///جوان بدنبال تجربه سالمند و سالمند بدنبال قدرت و نیروی جوانی//آنان که رفته اند در آرزوی بازگشت و آنان که مانده اند در رویای رفتن....خدایا " نمیدانم کدامین پل در کجای دنیا شکسته است که هیچ کس به مقصد خود نمیرسد و ..............
دوستان در اینجا خیلی دلم گرفته و شدیدا افسرده شدم نمیدانم چرا ولی میخواهم از همه شما خداحافظی کنم و تشکر /تشکر از اینکه در مدتی که در این سایت بودم دوستان خوبی همچون آقا محسن و کریمی و پلیس و از( تبریز) safa و moby , daysi minooabedi.........داشتم که باعث افتخار و سر بلندی برای من بود همه شما عزیزان را بخدا میسپارم .m/a |
|
| 18 ارديبهشت 1391 | ||
محسن |
بازکن پنجره راوبه مهتاب بگوصفحه ذهن کبوترآبيست خواب گل مهتابيست |
|
| 19 ارديبهشت 1391 | ||
happy |
ممنون آقا محسن.....! / آقا محمدعلی مطمئنا دوستان اگه بدونو که می خواین از این سایت برین ناراحت میشن...به خاطر همون دوستانی که اسمشونو بردین بمونید و با حضورتون دوستانتونو شاد کنید..... |
|