اس ام اس خنده دار, جوک, سرکاری – |
اين صفحه نسخه ذخيره شده مطلب است. ( مشاهده نسخه اصلي ) |
| 17 شهريور 1389 | ||
رضوان |
: مجموعه اس ام اس خنده دار, جوک, سرکاری سری ۲: این مجموعه شامل اس ام اس جدید و زیبا می باشد. که در سایت جوان موبایل منتشر شده است. غضنفر برای بار اول نماز خواند گاوش مرد ، روز دوم نماز خواند الاغش مرد ، روز سوم زنش گفت پیاز نداریم گفت خدا شاهده بلند میشم دو رکعت هم خرج تو میکنم. —————————————————————————- احمد: مامان! اجازه می دهی بروم با اکبر بازی کنم؟ ———————————————————————————- فروش فوق العاده انواع کلنگ با قیمت استثنایی ویزه شما عمله های محترم ! ——————————————————————————— دومیلیون بهم قرض بده، تا آخر سال یه دوقلو به دنیا میآریم و پولت رو پس میدم ! ———————————————————————————- دارم فکر می کنم چرا الان خوابی؟ ———————————————————————————- صرف فعل نشستن به گویش لری: ——————————————————————————— این اس ام اس رو تا حالا واسه هیچ کس نفرستادم … ———————————————————————————— خواستم ازت تشکر کنم وبگم به تو افتخار می کنم. چون تو تنها کسی هستی که هیچ وقت منواز سر کار گذاشتنت ناامید نمی کنی ————————————————————————————- ای با صفا تو را زنم صدا ، هر روز می دهم ندا ، اگر داشتی حیا ، اس ام اس میفرستادی گدا ! ————————————————————————————– (..) کاری نداشتم ، دارم کرم می ریزم ! ————————————————————————————- فردا روز هوای پاک اعلام شده …….. یادت باشه نری بیرون گند بزنی ————————————————————————————— میدونی نبات کیلویی چنده؟ نمیدونی؟ نقل چی؟ اونم نمیدونی؟ اشکال نداره، از قدیم گفتن: خر چه داند قیمت نقل و نبات |
|
| 17 شهريور 1389 | ||
رضا |
ممنون |
|