

abolfazl

|
چگونگی باز کردن کانالهای کارتی بVا DB
در قسمت قبل گفتيم كه توسط نرم افزارهاي پخش كانال هاي ماهواره كه از كارت هاي DVB حمايت مي كنند مي توان يك سري از كانال هاي كارتي را باز كرد و باز گفتيم كه اين نرم افزارها هنري ندارند جز اينكه Plug-in قبول مي كنند و در اصل همه كار به عهده Plug-in مربوطه است. كساني كه اين Plug-in ها را نوشته اند، خودشان هم مي دانند كه كارشان مجاز نيست، اما كارشان را اينگونه توجيه مي كنند كه Plug-in را به اين خاطر نوشته اند كه ديگران كانال هاي كارتي را ببينند و اگر آن ها را پسنديدند، خشاب و كارت مربوط به آن كانال ها را بخرند و اگر نپسنديدند، پولشان را هدر ندهند.(مثل همه توجيه هاي دهان پركن ديگر، براي كارهاي غير مجاز ديگر).
بسته به نوع نرم افزار پخش كننده، Plug-in هاي متفاوتي وجود دارد.بعضي از Plug-in ها هم با همه اين نرم افزارها يا با بسياري از آن ها قابل استفاده اند. دردستگاه هاي Receiver ، براي باز كردن كانال هاي كارتي از «خشاب» يا Cam استفاده مي شود كه يك قطعه سخت افزاري است و به آن كارت وارد مي شود. داخل هر كارت يك سري كد وجود دارد كه مربوط به كانال هايي است كه باز مي كند. كارت ها و خشاب هايشان اسم هاي مختلفي دارند ازجمله:Viaccess , Nagravision , Seca , Irdeto , Conax , و ... كه هر كدام كانال هاي خاصي را باز مي كنند، اما آنچه در ايران همه استفاده مي كنند، Viaccess است، چون تقلبي آن وجود دارد و قيمت آننسبت به كارت Orginal اش خيلي خيلي ارزان تر است(حدود يك دهم).پس براي كارت هاي DVB هم بايد همين روال طي شود. وظيفه Plug-in ها «شبيه سازي خشاب» هاست، اما آنچه در اينجا لازم ديده مي شود،خود كارت حاوي كدهاست كه اين مسأله هم توسط فايلي به نام SoftCam.key حل شده است و كدها داخل آن هستند. پس ما با دو فايل مجزا اما مرتبط با هم كار داريم: يكي Plug-in شبيه ساز خشاب(Cam Emulator) و دوم فايل حاوي كدها(SoftCam.key). اكثر Cam Emulator ها چندين خشاب را شبيه سازي مي كنند و مثل اين است كارت DVB شما داراي چند خشاب مختلف است. اينكه Plug-in شما چه خشاب هايي را شبيه سازي مي كند، معمولا در جايي كه لينك دانلود آن Plug-in وجود دارد، ذكر مي شود و در غير اين صورت شما مي توانيد در نرم افزار پخش كننده تان و در جايي كه اطلاعات Plug-in را مي نويسد به اين اطلاعات دست يابيد.
بعد از دانلود خشاب مجازي مربوطه و با داشتن فايل SoftCam.key ، كافيست هر دو فايل يا هر چند فايل را (ممكن است Plug-in شما شامل چندين فايل باشد) داخل شاخه اصلي برنامه پخش كننده كانال ها كپي كنيد(جايي كه برنامه مورد نظر نصب شده، مثلا ( \C:\Program files\ProgDVB ) و برنامه را اجرا كنيد. چنانچه در شاخهای که نرمافزار را نصب کردهايد شاخهای به اسم Plugin يا Plugins ويا هر اسم ديگری که کلمه Plugin در آن وجود دارد نيز هست يک کپی از CamEmulator مورد نظر را در آن شاخه قرار دهيد. حالا براي آزمايش کارتان كانال BBC Prime را امتحان كنيد. فراموش نکنيد که ممكن است كانال هاي كارتي چندين ثانيه پس از كليك روي نام آن ها پخش شوند و ممكن است حتي مجبور باشيد براي خيلي از آن ها برنامه را ببنديد و باز كنيد تا پخش شوند.
اگر بعد از مدتي كد بعضي از كانال ها تغيير كرد، كافيه كه به اينترنت برويد و جديد ترين SoftCam.key را بگيريد.
در قسمت بعدي لينك هايي براي دانلود Cam Emulator ها و SoftCam.key ها خواهم داد.
کارتهای DVB
آیا می شه با کارتهای دی وی بی برنامه دانلود کرد یا ...
کاتهای دی وی بی کارتهایی هستند که به کامپیوتر وصل می شن و کارشون همون کاریه که یه ریسیور انجام میده یعنی شما با اون می تونین برنامه های ماهواره ای رو نگاه کنین با قابلیتهای خیلی بیشتر
مهترین قابلیتهای این کارتها
۱- دانلود برنامه به صورت آفلاین
۲- برای استفاده از اینترنت ماواره ای
۳- قابلیت باز کردن کانالهای کارتی
خوب دانلود آفلاین که از اسمش پیداست یعنی شما نمی تونین هیچ دخالتی تو انتخاب فایل مورد نظر داشته باشین کانالهایی که دیتا برای شما می فرستند رو می تونین بگیرین سیستم شما خیلی راحت فالهایی که اونا می فرستند رو میگیره که اکثر این فایلها دی وی دی یا فیلم هست
اما برای اینترنت ماهواره شما نیاز به اکانت اینترنت ماهواره ای دارین اکانتاش مجاز نیست اما خوب زیاد هست تو بازار + همین اکانتهای معمولی ریسیو شما از طریق دیش می شه که سرعت فوق العاده بالایی داره ( اگه اکانت خوب گیر بیاری ) سند شما هم مثل همیشه از طریق تلفن صوری می گیره.
برای باز کردن کانالهای کارتی هم که نرم افزار داره خیلی از کانالهای قفل رو باز می کنه یه سری از کانالهایی که تو ریسیورهای معموی باز نمی شه اینجا باز می شه
براي اينترنت هم ميشه استفاده کرد که 2 حالت داره:
Offline : يعني شما ديش رو طوري تنظيم ميکني تا اطلاعاتي که ماهواره هاي موجود در فضا ميفرستند رو بگيره اما نمي توني تو اينترنت وارد بشي و انتخاب کني که چه چيزهايي رو بگيري و در واقع شما فقط "دريافت" رو انجام ميدي بدون اينکه بدوني چي داره برات مياد
خب طبيعي هم هست ديگه، امواجي که روي هوا داره مياد رو ميگيري!
در اين حالت هيچ هزينه اي پرداخت نميکني
Online: در اين حالت شما يک اکانت ماهواري اي ميخري. سپس از طريق يک خط اينترنت (ميتونه dial-up يا adsl باشه) به اينترنت وصل ميشي و بعد "دريافت" رو تنظيم ميکني روي ديش و "ارسال" رو از طريق خط اينترنت انجام ميدي.
در اين حالت سرعت دريافت اطلاعات يا همون دانلود خيلي بالاست چون از طريق ديش اينجام ميشه اما ارسال از طريق همون خط اينترنت معمولي انجام ميشه که خب سرعتش پايينه.
درضمن، در اين حالت شما بايد پول 2 تا اکانت رو بدي، يکي واسه اينترنت معمولي و يکي اينترنت ماهواره اي.
به نظرم هزينه اين نوع اينترنت (علاوه بر تجهيزات و راه اندازي) زياده و فکر کنم بهتر باشه از خطوط ADSL استفاده کنيد
|