پیشنهاد من به مسئولان سایت این است که صفحات یک پست طوری باشد که وقتی تعداد پاسخ های آن پست به حد معینی (مثلا 30 تا ) رسید صفحه ی دوم تشکیل شود و بقیه هی پاسخ ها در صفحه دوم همان پست نشان داده شوند و وقتی دوباره 30 پاسخ دیگر ارسال شد بقیه در صفحه سوم و الی آخر.............
و اما این عمل چه مزایایی خواهد داشت.
در گفتگوهای عمومی:همان طور که همگی تجربه کرده ایم در گفتگو ها وقتی پاسخ ها زیاد میشود باز کرد)loading( خیلی طول میکشد که با این کار علاوه بر گفتگوهای عمومی تمام پست های پر پاسخ همیشه با سرعت مطلوب لود خواهند شد.
به علاوه میبینید که شمار گفتگوهای عمومی به 20+ رسیده که هر کدام از اینها را کاربران مختلف ایجاد کرده اند. ولی با این کار یک گفتگوی عمومی راه اندازی میشود وتا چند سال میتوان از ان استفاده کرد.(البته بهتر است هر سال تجدید شود)
میتوان پست های با عنوان نرم افزارهای جاوا نرم افزارهایسیمباین نرم افزارهایuiq نرم افزارهایwindows mobile ,......... ایجاد کرد و چند سال بدون راه اندازی مجدد از انها استفاده کرد.(البته چون هم اکنون کاربران برای ارسال یک نرم افزار یک پست ایجاد میکنن و امتیاز ارسال مطلب را میگیرن در این پست ها باید اعضا با ارسال پاسخ امتیازی برابر با ارسال مطلب بگیرند)
به این ترتیب یک نظم و سر و سامان به مطالب سایت داده میشود.(اگر مسئولان این کار را عملی بدانند میتوانم پیشنهادات تکمیلی را ارائه کنم.)
منتظر نظراتتان هستم
با تشکر